Dobrodošli da vas posjetite i iskreno služite.

Q345B kvadratni cijev obrađivanje tehnologije i korak znanja

Autor članka:administrators vrijeme puštanja:2021/08/10 14:11:45 Čitanje:273
Tehnologija obrade Q345B kvadratnih cijevi je veoma jednostavna.Sličan je obliku kružne bezbezsmirene čelične cijevi.Sve je proizvedeno sa određenim molinom.Općenito, gustina zida pravokulne kvadratne cijevi je relativno tanka, što je također ograničavajuće za industriju prijave.U ovom trenutku, u vrtovnim ogradima nekih velikih gradova, kvadratnih cijevi Q235B jednoporodične vilne vrtovne ograde, proces izvodnje proizvoda kvadratnih cijevi Q345B i neki od stola i klupnih materijala su napravljeni od kvadratnih čeličnih cijevi, koje su polako integrisane.U sve 's daily life. Gore je tehnologija obrađivanja kvadratnih cijevi Q345B, koju moramo učiteljiti.Ispod, hajde da razgovaramo o tome kako da upravljamo metodu formiranja kvadratnih cijevi Q345B.

Metod formiranja kvadratnih čeličnih cijevi je drugačiji.Prednosti pravog sklonjenja su da je rebound mali, formiranje je tačnije, a samo oblik rola je tačniji, a unutrašnji ugao formiranje R je tačnije.Veoma je lako osigurati stvarni učinak pravog savijanja.Naturally, it is aimed at this kind of The forming problem naturally has different advantages and disadvantages. Stvarna pozicija sklonjavanja kvadratnih cijevi Q235B uzrokuje stvarni učinak crtanja.If the bending strength is large, the actual effect of cracking is very easy to occur in specific applications.

Prazna sklonjenja se temelji na jedinstvenom kontaktu između vanjskog rolera i izvana cijevi materijala kako bi se osigurala da se materijal presjeka skloni u prirodnom okruženju visoke temperature.Prazna sklonjenja će uzrokovati smanjenje sklonjenje linije, tako da se oblast sklonjenja može povećati veoma velikom debelom.Debljina metalnog materijala na sklopu je depozirana i debela, što je smanjivanje i debljivanje učinka prazne sklope, što može poboljšati praktični učinak specifične primjene kvadratnih čeličnih cijevi.

  Q345B kvadratni cijevi obrađuju tehnologiju i korake ar

Obavijest o autorskim pravima:Proizvođač bezopasnih kvadratnih cijeviPod uslovomQ345B kvadratni cijev obrađivanje tehnologije i korak znanjaDolazi s Interneta i koristi se samo za prikaz, a ne garantira tačnost, valjanost, pravovremenost ili potpunost takvih informacija. Autorska prava na neke slike i tekst i dalje pripadaju originalnom autoru. Ako kršite svoja prava, kontaktirajte nas i mi ćemo ga izbrisati u roku od 24 sata što je prije moguće. Pružamo samo besplatne usluge povezaneQ345B kvadratni cijev obrađivanje tehnologije i korak znanjaTakođe ne navodi stavove ili mišljenja ove web stranice i nema referentnu vrijednost.