Dobrodošli da vas posjetite i iskreno služite.

Znanje prevencijskih mjera za Q345B kvadratni cijevi

Autor članka:administrators vrijeme puštanja:2021/08/10 14:21:46 Čitanje:251
Prijava kvadratnih cijevi Q345B može se reći da je svuda.Bezbežna čelična ploča je neophodno u građevinskoj industriji.Znanje prednosti i nedostatak hladnog kvadratnih cijevi Q345B i kvadratnih cijevi Q345B također je jedna od zajedničkih sirovinih materijala u osnovnoj izgradnji kuća.Velding je relativno obična metoda obrade aplikacije u bezmržnim čeličnim pločicama.Šta bismo trebali obratiti pažnju na kad bi dobili bezprecizne cijevi za Q345B kvadratne cijevi?Splashing seems to be some of the problems that often occur during the whole welding process. Za Q345B kvadratne cijevi Splashes tijekom metlenja, Q345B kvadratni cijev-Q345B bezbezbezgrešna kvadratni cijev-Q345B kvadratni čelični cijev-Q345B hladno crteni kvadratni cijev-Shandong Dingyu Metal Material Co., Ltd. Kako da je spriječi?

Onda se uglavnom pojavljuje šteta uzrokovana spacijom u kvadratnim cijevima Q345B: smanjenje položaja i visoke učinkovitosti, smanjenje učinkovitosti proizvodnje zaštite;spattering is easy to adhere to welding parts and nozzles, knowledge of the advantages and disadvantages of Q345B cold drawn square tube affects welding quality , The spatter of the precision seamless tube increases sharply and the particles are large,A precizna cijev uzrokuje dizajniranje izgleda u dobrotvoru relativno nestajanje i druge nedostatke.Da bi se izbjegao proljeva, sljedećih pet protivnih mjera trebalo bi vam pomoći u nekoj mjeri:

(1) U kvadratnim cijevima Q345B, postoji određena regularnost između brzine ispaljanja svakog elektroda i struje ispaljanja: brzina ispaljanja je niža u malom trenutnom području, a brzina ispaljanja u visokom trenutnom području također je mala, a brzina ispaljanja u srednjem području je veća.Stoga, kada izaberete količinu struje za zujanje, pokušajte izbjeći područje s visokim strujom za spaljenje.

   (2) Spoljna produljenja elektroda treba minimizirati što je moguće, što može smanjiti prostor za metlu

Obavijest o autorskim pravima:Proizvođač bezopasnih kvadratnih cijeviPod uslovomZnanje prevencijskih mjera za Q345B kvadratni cijeviDolazi s Interneta i koristi se samo za prikaz, a ne garantira tačnost, valjanost, pravovremenost ili potpunost takvih informacija. Autorska prava na neke slike i tekst i dalje pripadaju originalnom autoru. Ako kršite svoja prava, kontaktirajte nas i mi ćemo ga izbrisati u roku od 24 sata što je prije moguće. Pružamo samo besplatne usluge povezaneZnanje prevencijskih mjera za Q345B kvadratni cijeviTakođe ne navodi stavove ili mišljenja ove web stranice i nema referentnu vrijednost.